Szolgáltatásaink

Fejlesztés, élmény, sport...

LOVASTERÁPIA

Professzionális fejlesztést kínálunk lóháton

Ló asszisztált foglalkozásainkat 4-5 éves kortól ajánljuk, minden különleges bánásmódot igénylő (BTM, SNI), vagy valamilyen részképesség-, vagy tanulási zavarral élő gyermeknek.
Szolgáltatásaink igénybe vételéhez kérlek kizárólag az alábbi formot használd

  Kérlek add meg adataid és írd meg a bejelenteni kívánt gyermek nevét, korát, érintettségét, illetve, hogy mely szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni!

   

  Gyógypedagógiai lovaglás

  A gyógypedagógiai lovaglást tanulásban akadályozott, értelmileg akadályozott, pervazív fejlődési zavarral, részképesség problémákkal küzdő...

  Hippoterápia

  Mozgásterápiát igénylő személyeknek ajánljuk a hippoterápiát, mely orvosi indikáció alapján, egyéni, passzív és aktív elemeket felhasználó, kiegészítő terápia...

  Készség- és képességfejlesztő lovagoltatás

  Olyan gyerekek és fiatalok számára ajánljuk foglalkozásainkat, akiknél...

  Nyári táboroztatás

  A nyári szünetben, napközis jellegű lovastáborokat szervezünk. A turnusok hétfőtől péntekig tartanak általában június közepétől augusztus közepéig.

  Alapozó terápiás fejlesztő torna

  Lovardánk tornatermében várjuk szeretettel mozgásos-érzékszervi típusú-idegrendszert-fejlesztő speciális tornánkra, azokat az óvodás és iskolás korú gyermekeket

  Kutatás

  Egyesületünk munkatársa egy olyan kültéri körülmények között is kivitelezhető videófelvétel készítési módszert dolgozott ki, mely alkalmas hippoterápiára alkalmas lovak kiválasztására.
  x

  BEJELENTKEZÉS

   Kérlek add meg adataid és írd meg a bejelenteni kívánt gyermek nevét, korát, érintettségét, illetve, hogy mely szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni!